Friday, April 6, 2012

Hello World! + SNE мечта

Добре дошли в моя скромен покер блог.

Казвам се Калоян Стоянов и в този блог ще споделям моите цели, мечти, радости и бад биитове в моята покер "кариера".

Занимавам се "професионално" с покер вече четвърта година, но неможе да се каже че съм постигнал нещо запомнящо се в сферата. Нито съм печелил някой кой знае колко голям турнир нито бия лимитите които играя с повече от прилично ROI (или ББ/100 за вас кеш играчи). Тази година смятам да променя това и да оставя своята малка следа в покер общността.

SNE 2012

Всеки който е играл в PokerStars и се е сблъсквал с ВИП програмата знае, че това е статус който се постига с много планиране, мотивация и не на последно място безброй часове игра. Това е и една от целите на този блог - да ми помогне с две от трите най-важни части според мен - планирането и мотивацията. Стартирам това мое начинание с 3 месеца закъснение (не започвам добре с организацията май а? :)). Надявам се до края на годината да мога да наваксам изгубеното време.

Пътят по който поемам за постигане на крайната цел минава през Fifty50 турнирите в PokerStars. Играя ги от скоро (2 месеца), но те са много близки до вече несъществуващите (в PokerStars) Double or Nothing турнири на които имам много практика.
Целта от към играта ми е да не губя от самите SNG турнири (преди rakeback-a). Ако спечеля и някой лев от тях - още по-добре.

Това е за момента, ще гледам да обновявам блог-а и да ви държа в течение поне веднъж на седмица. В следващите постове може да очаквате графики и снимки на по-интересните според мен ръце от този SNG формат който практикувам. Също така ако някой има желание и му се обсъждат ръце и всичко друго свързано с покера може да оставите един коментар с вашият Скайп и аз ще ви намеря.

Поздрави. :)

2 comments:

 1. здр, ще ти следя блога с интерес. на 18съм от бс и бих искал ако намериш свободно време да те питам някои неща.

  nikenceto1337 ми е скайпа

  ReplyDelete
 2. Здравей jaaar,
  Добавих те в скайп. Пиши там аз като имам свободно време и ако мога да помогна ще отговарям.

  Успех :)

  ReplyDelete