Wednesday, April 11, 2012

Грайндът продължава.

Здравейте отново.

От последният ъпдейт насам нещата не вървяха добре. Затова и не писах тук защото не ми беше до блога :) Днес за щастие нещата се обърнаха и направих 3 добри сесии (6 часа и половина игра общо, 4685 VPP-та) и почти избих загубите натрупани от предните дни. Мисля да почна да прилагам и малко снимчици в блога за по-добра визуализация на прогреса (или липсата му).

Ето и шаркскуупа от играта днес.


Това е от към покера за сега. Друго интересно (поне за мен беше) нещо от последните дни е че получих по пощата RSA Security Token-а който бях поръчал, Дойде за по-малко от 2 седмици. Много съм доволен от него и ще обясня функциите му за тези от вас които не са запознати. Това е едно малко ключодържателче без което неможете да влезете в акаунта си (ако е активирано в вашият акаунт разбира се). На token-a има дисплей с 6 цифри които се сменят на всяка минута.

За да влезете в вашият акаунт ви трябва паролата (както сега) + 4 цифрен ПИН код които си измисляте по време на активацията на вашият token + 6те цифри от token-a които се сменят всяка минута. Сега се чувствам по-сигурен от всякога за средствата в акаунта си като знам, че дори и да ходя да се логвам от други компютри с кои знае какви вируси/keylogger-и и т.н... В краина сметка и да ми знаят паролата няма да могат да влязат в акаунта. Отделно няколко пъти ми се случва да моля приятели да ми доиграват разни турнири защото ми е спрял тока/интернета или някакъв друг проблем и им казвам паролата си. Не че не им вярвам де... все пак нали им я казвам така или иначе, но знае ли човек утре може да се напият и да им се прииграят 2 100$-ви Fifty-та :) Човек винаги трябва да има едно наум, а така ще спя по-спокоен.

Това е за днес. Следващият ъпдейт мисля че ще е след Великденският турнир в казино Платинум в Сл. Бряг - да се надяваме, че ще направим една финална маса там :)

Успех! :)

No comments:

Post a Comment